Arin julkaisut

Liikettä lihaksiin – kuntosaliharjoitteluopas Kirja Readme.fi 2016

9789523212930Runsain ja selkein kuvin varustetusta kirjasta löytyy kaikki se tieto, mitä kuntosaliharjoittelun aloittava tai siihen uutta potkua kaipaava tarvitsee. Teos sisältää tiukan paketin asiaa paino- ja vastusharjoittelusta, kuntoliikkujan ravinnosta, levosta, lihashuollosta ja vapaa-ajan vietosta.

Ari Paulow kirjoittaa kuntosaliharjoittelusta usean vuosikymmenen kokemuksella. Kirja on tarkoitettu kaikille omasta kunnostaan ja ulkonäöstään kiinnostuneille.

Opas sisältää kansantajuista tietoa lihaskuntoharjoittelusta, aerobisesta liikunnasta ja kuntoliikkujan ruokavaliosta. Niiden ohella kerrotaan sekä lihashuollon että lepopäivien merkityksestä ja vapaa-ajan vietosta.

Teoksen loppuun on kirjattu kaksi monipuolista kuntosaliharjoitteluohjelmaa. Harjoitusliikkeiden oikeat suoritustavat on selvitetty sanoin ja lukuisin kuvin. Lisäksi ne pystytään katsomaan älypuhelimen näytöltä kuvien yhteyteen painettujen QR-tunnistimien avulla.

Liikettä lihaksiin ja niveliin on teos, jonka avulla pääsee kuntosaliharjoittelun alkuun. Kirjaan voi palata aina, kun harjoittelun, levon tai ruokavalion suhteen ilmenee ongelmia. Oppaan sivuilta löytyvät vastaukset useimpiin kuntosaliharjoitteluun liittyviin kysymyksiin.

Koskaan ei ole liian aikaista tai myöhäistä ryhtyä parantaa ulkonäköään ja kuntoaan. Tästä oppaasta hyötyvät kaikki iästä, sukupuolesta ja tämänhetkisestä kunnosta riippumatta.