Arin julkaisut

Viimeinen vartiomies Kirja Like 2008, äänikirja Saga Egmont 2022

Viimeinen vartiomies on saatavana myös äänikirjana.

viimeinen-vartiomiesViimeinen vartiomies on yksityisetsivä Jesse Hackmanin tutkimuksista kertovan sarjan viides romaani. Tällä kertaa sanavalmis ja kovaotteinen oululaiskyttä saa henkilösuojelutoimeksiannon superrikkaalta yritysjohtajalta, jonka henkeä on uhattu. Mutta onko noiden tappouhkausten takana juutalaisia vihaava uusnatsijengi, osakekaupoissa pettynyt sijoittaja vai rikollisia murhaava salaperäinen Konsuli?

Ennen lopullista välienselvittelyä Hackmania piirittävät niin kovaotteiset rikolliset ja kohtalokkaat kaunottaret kuin alati laajeneva petosten ja valheiden verkko. Sängyssä, satamassa ja viskinhuuruisilla baaritiskeillä armo on tuntematon käsite.

Ei heikkohermoisille!

Paulow on kirjoittanut yhden vuoden parhaimmista suomalaisista rikosromaaneista.
– Jukka Lyytinen, Seura
Katu-uskottavaa toimintaa. Viides Hackman on sarjan parhaimpia.
– Jaakko Puolimatka, Kaleva
Jesse Hackman -kirjat edustavat suomalaisen dekkarikirjallisuuden huippua
– Jouni Virtamo, ProBody
Äänikirjat ja e-kirjat löydät näistä palveluista: Storytel, Nextory, BookBeat ja Suomalainen kirjakauppa.