Arin Hackman-äänikirjat

Sininen enkeli Äänikirja Saga Egmont 2024, kirja Mistake Media 2016

Sininen enkeli on saatavana myös kirjana.

Yksityisetsivä Jesse Hackman saa puhelun naisystävänsä isältä, mutta kyseessä ei ole mikä tahansa tutustumissoitto. Bertel Söder on varma, että hänen vaimonsa Livin tuore kuolema ei ole poliisin kuittaama tapaturma vaan ryöstömurha.

Hackman tutustuu tapaukseen ja alkaa Söderin tavoin epäillä, että jutussa on jotain hämärää. Ensimmäinen vihje on pariskunnan arvotalosta Livin kuoleman aikaan kadonnut arvoton taideväärennös, Sininen Enkeli. Tutkimukset vievät Hackmanin Oulun ja Helsingin kautta Tallinnan alamaailmaan keskelle peliä, jossa valuuttana käy niin raha kuin ihmishenkikin.

Sininen enkeli -kirjan lukija on Jarmo Mäkinen, mestarinäyttelijä, tv- ja elokuvatähti.
Äänikirjat ja e-kirjat löydät näistä palveluista: Elisa Kirjat, Storytel, Nextory, BookBeat ja Suomalainen kirjakauppa.