Arin julkaisut

Viidakkojuoksu Kirja Like 2004, äänikirja Saga Egmont 2021

Viidakkojuoksu on saatavana myös äänikirjana.

viidakkojuoksu Amerikansuomalainen yksityiskyttä Jesse Hackman palaa entiseen kotimaahansa jouduttuaan hankaluuksiin New York Cityn gangstereiden kanssa. Pienillä säästöillään hän ostaa ravintolan Oulusta ja perustaa yritysvarkauksiin keskittyneen etsivätoimiston. Pian hän kuitenkin joutuu jälleen kohtaamaan kovapintaisia rikollisia nuorelta naiselta tulleen toimeksiannon vetäessä hänet petosten ja piittaamattoman väkivallan syövereihin.

Ari Paulow on kirjoittanut iskevän pulp fiction -tyylisen jännärin, jollaista on Suomessa pitkään kaivattu. Tässä esikoisdekkarissa pahat ovat pahoja, eivätkä hyvätkään ole puhtoisia.

Like-pokkari julkaistiin 2006

”Paulow kiihdyttää tarinansa sellaiseen vauhtiin, että Schumacherillakin olisi vaikeuksia pysyä peesissä. (…) Paulow onnistuu hämmästyttämään lukijan vielä perinteisellä vihoviimeisellä yllätyksellä.”

– Marja Aaltio, Aamulehti
”Kovaksikeitettyjä kielikuvia ja vertauksia viljellään alussa harvanlaisesti, mutta sitten vauhti kiihtyy. Nopeaa toimintaa kirjoittaneelta Paulowilta lopun yllättävät käänteet tulevat kuin itsestään.”

– Jaakko Puolimatka, Kaleva
”Tässäpä uroskirja puhtaimmillaan… Kummallista kyllä, kirja on kaikesta huolimatta varsin viihdyttävä.” – Brita Passi, Iltalehti
”Suomalaiseksi harvinaisen iskevä pulp-jännäri, jossa ruuti palaa, nyrkki laulaa ja kaikki naiset ovat kurvipommeja. Typerää, sanovat kaunosielut. Hauskaa, sanon minä.”

– Kai Hirvasnoro, Kansan Uutiset
”Tarinan kuljetus ja leukaileva tyyli ovat tuttuja Cottoneista.”

– Pertti Avola, Helsingin Sanomat
Äänikirjat ja e-kirjat löydät näistä palveluista: Elisa Kirjat, Storytel, Nextory, BookBeat ja Suomalainen kirjakauppa.