Arin julkaisut

Itämaista rakkautta Kirja Like 2009, äänikirja Saga Egmont 2022

Itämaista rakkautta on saatavana myös äänikirjana.

itamaista-rakkautta-kansiKaksi venäjää puhuvaa miestä ryöstää thaibordellin Oulussa, mutta ilmeisistä syistä poliisin puoleen ei voi kääntyä.

Paikkaa emännöivä thaineito pyytää Jesse Hackmania tutkimaan tapausta, mutta vakiintuneessa parisuhteessa elävä lupakyttä aavistaa taustalla piilevän järjestäytynyttä rikollisuutta ja torjuu toimeksiannon selvin sanoin.

Kun tutkintapyynnön tehnyt nainen katoaa jäljettömiin ja hänen työtoverinsa kääntyvät Hackmanin puoleen, ei etsivä enää voi kieltäytyä vaan ottaa riskialttiin tehtävän vastaan.

Pian käy ilmi että kaikilla juttuun sekaantuneilla on enemmän tai vähemmän salattavaa, eikä väkivaltaisilta yhteenotoilta vältytä. Niinpä sekä Jesse Hackmanin että hänen avovaimonsa ja apureidensa henki on löysässä rikollisjoukkojen käydessä armotonta kamppailua pimeiden markkinoiden herruudesta.

”Aiempaa tiiviimpi kirjoitustyyli saa tarinan hyrskyttämään kilpaa lupakytän Mondeon moottorin tahtiin.”
”Kaupunkikuva on Paulowin dekkareissa tarkka ja paikan tuntu vahva. Sinne tänne siroteltu murre ja tuoreet, ainutkertaiset kielikuvat virkistävät.”
”Nykydekkarin mammuttimarkkinoilla Itämaista rakkautta on tiivis, onnistunut toimintapläjäys.”

Jaakko Puolimatka, Kaleva
”Ari Paulowin kuudes kirja oululaisesta yksityisetsivästä Jesse Hackmanista on tiivis ja ehjä kokonaisuus, jossa Oulua mennää ristiin rastiin.”
”Kadut vain vilahtelevat silmissä, kun jännitys nousee ja juoni tihenee. Turboahdettu tapahtumienkulku hengästyttää, tutkinnan nopea edistyminen ilahduttaa ja päähenkilön peräänantamattomuus vakuuttaa.”
”Tiivis kerronta, juonenkuljettelu ja henkilögalleria ovat onnistuneita. Ari Paulowin luomalle sankarihahmolle ei suomalaisessa rikos- ja dekkarimaailmassa löydy moniakaan sukulaissieluja. Aihe ei jätä ketään kylmäksi.”

– Juha Vähäkangas, Rauhan Tervehdys
Äänikirjat ja e-kirjat löydät näistä palveluista: Storytel, Nextory, BookBeat ja Suomalainen kirjakauppa.